Zermatt (NIU - FIS/Junior) HT24


Välkomna till Stockholms Alpina Skidgymnasiums läger i Zermatt.

Glaciären i Zermatt har inte haft så mycket snö i slutet på juni som nu på över 10 år, om det blir en normal sommar kommer förhållanden vara det bästa på många år.

Ankomst 18:e september, träning 19:e september till 28:e september och hemresa 28:e september. Sannolikt minst en vilodag och beroende på väder och ork beslutar gruppen om skidor åks på halva avresedagen eller ej.

Vi flyger direkt med Swiss med avgång från ARN till ZRH kl 15:50 och beräknar vara i Zermatt kl 22:30. Hemkomst på ARN kl 23:50.

Transport med chartrad buss eller tåg från ZRH (färdsätt beror på antal deltagare och optimeras ur kostnadsperspektiv).

Vi bor i lägenheter på 22 Summits Apartments nära liften (samma lägenhetshotell som förra året). Lakan, handduk och avresestäd ingår.

I priset ingår flyg med skidor, transfer till/från ZRH, lunch i restaurant uppe på berget vid Trockenersteg, middag på restaurant Klein Matternhon i byn samt skipass. Tillkommer gör kostnad för frukost som inhandlas i lokal livsmedelsbutik och tillagas i lägenheterna. Tillkommer gör även kostnad för mat ankomst och avresedag.

I Zermatt åker vi skidor på glaciär där fokus ligger på teknisk utveckling i friåkning med SL- och GS-skidor men vi har även våra egna banplatser där vi tränar GS. På lägret räknar vi med tre tränare men om antalet elever blir lägre än estimerat så går vi ned på två tränare för att balansera kostnader. Erica diskuterar med två duktiga tränare inför kommande säsong men i dagsläget är inget namn klart för publicering. Vi har vår egen förvaring och ombytesmöjligheter uppe på Trockenersteg vilket gör färden upp/ned smidig.

Kostnaden är SEK 25.870 (exkl eventuella förändringar i växelkurs nedåt eller uppåt).

För detta läger så gäller inte våra normala avbokningsregler. Vi behöver bokning senast 2024-07-12 för att säkra flyg på vår gruppbokning. Vi kommer fakturera med förfallodag 2024-09-03. Avbokning kan för detta läger göras senast 2024-08-17 för allt förutom flyg där flygbolagets avbokningsregler gäller. Vid sen avanmälan står man för alla kostnader som ej kan avstyras.

Anmäl er på denna länk: Zermatt (NIU - FIS/Junior) HT24 (tslk.se)

Om ni behöver logga in för första gången i systemet så är användarnamn första tre bokstäverna i för- resp efternamn (Exempel: Ingemar Stenmark blir IngSte). Lösenord sändes ut i söndags och ni kan enkelt begära nytt sådant. Flera nya elever är upplagda med knapphändig information och tag gärna tillfället att uppdatera allt.

 

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  tors 19 sep 2024 (v. 38)
Aktivitet slutar  lör 28 sep 2024 (v. 39)
Kostnad
  • 25 870,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd

Deltagare/Medlem

1 Nova Werngren
2 Sigge Nord
3 Victoria Jacobzon
4 Tor Andlinger
5 Emmie Sandahl
6 Maria Krejci
7 Matilda Aldin
8 Axel Gustafsson
9 Pauline Holmqvist
 Den här gruppen har även 1 deltagare som valt att vara anonyma.