Oslo 1 (NIU - FIS/Junior) HT24


Välkomna till Stockholms Alpina Skidgymnasiums läger i Oslo ("Oslo 1").

Ankomst 7:e september, träning 8:e september till 10:e september och hemresa 10:e september. Transport med minibussar där avresa sker efter skoldagens slut från Hertz Lidingö (återkommer om exakt tid).

Vi bor på hotell Thon Snö bredvid backen där frukost ingår. Vi bor på hotellet istället för förra årets lägenheter för att slippa behöva transportera oss varje dag (sparar också in kostnad för ”biltullar”). Lunch äter vi på anläggningen där vi gör ”smörgåslunch” med mat som inköps centralt. Middag äts på hotellet eller på enklare restaurant i närheten.

På lägret räknar vi med tre tränare men om antalet elever blir lägre än estimerat så går vi ned på två tränare för att balansera kostnader. Erica diskuterar med två duktiga tränare inför kommande säsong men i dagsläget är inget namn klart för publicering.

Kostnaden per person är SEK 3.900. Det enda som tillkommer är skipass (rekommenderar klippkort eller löpande abonnemang).

För detta läger så frångår vi våra normala avbokningsregler och här gäller att bokning/avbokning behöver göras senast 2024-07-20. Vid avanmälan senare står man för alla kostnader som ej kan avstyras.

Om ni behöver logga in för första gången i systemet så är användarnamn första tre bokstäverna i för- resp efternamn (Exempel: Ingemar Stenmark blir IngSte). Lösenord sändes ut i söndags och ni kan enkelt begära nytt sådant. Flera nya elever är upplagda med knapphändig information och tag gärna tillfället att uppdatera allt.

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  sön 8 sep 2024 (v. 36)
Aktivitet slutar  tis 10 sep 2024 (v. 37)
Kostnad
  • 3 900,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd

Deltagare/Medlem

1 Nova Werngren
2 Sigge Nord
3 Victoria Jacobzon
4 Tor Andlinger
5 Matilda Aldin
6 Kajsa Bragnell
7 Emmie Sandahl
8 Pauline Holmqvist
9 Axel Gustafsson
 Den här gruppen har även 1 deltagare som valt att vara anonyma.