U10 Gruppläger Bjursås 17-18 februari


Hej U10-familjer!

 

Välkomna att anmäla er till säsongens andra gruppläger tillsammans med U8 i Bjursås 17/2-18/2. Vi kommer att träna i Bjursås som ligger ca 2 mil utanför Falun och som bjuder på goda förutsättningar för träning.

Bjursås Berg&Sjö året runt (bjursas.com)

Till detta läger ansvarar deltagarna själva för att boka och bekosta resa, boende, mat och liftkort. Utöver detta tillkommer en träningsavgift på uppskattningsvis 600 kr per deltagande barn för att täcka de omkostnader klubben har för att anordna lägret. Samma träningsavgift gäller även om man bara är med en av de två dagarna. Träningsavgiften faktureras i efterhand när omkostnaderna är kända.

 

Endast tränande barn skall anmälas. Ni måste således vara inloggade som era barn när ni anmäler, i annat fall kommer ni inte att kunna genomföra anmälan. Sista dagen för anmälan är den 14:e februari men vi ser gärna att ni så snart som möjligt anmäler er för att vi ska kunna avgöra hur stort intresset är.

 

Preliminärt schema

Vi samlas vid Bjursås Södra klockan 09:30 på lördag morgon med utrustning för SL. Efter samling och gruppindelning tränar vi fram till ca 15:30 med avbrott för lunch och mellanmål. På söndagen tränar vi GS. Vi samlas 09:00 och tränar fram till 15:00 då vi kör ett gemensamt avslut innan vi bryter upp och åker hem. Schema för lunch och mellanmål kommer i ett senare skede. Eventuella ändringar i schemat kommer att kommuniceras i lägrets WhatsApp-grupp, se länk längre ned i mailet under "Kommunikation".

 

Utrustning

Vi kommer att träna både SL kortkäpp och GS. Hjälm och ryggskydd är i vanlig ordning obligatoriskt. För SL rekommenderar vi benskydd.

Eventuellt kommer möjlighet att åka SL långkäpp att ges. För att få köra långkäpp (SL) kräver vi även båge på hjälmen.

 

Boende

Vi brukar i första hand rekommendera alla deltagare att bo på Scandic Lugnet i Falun för att främja sammanhållningen inom klubben. Beläggningen på hotellet är dessvärre hög just nu och det finns därför inte rum åt alla.

Andra beprövade alternativ är Clarion Hotell Bergmästaren inne i Falun samt Hotell Rättvik https://hotellrattvik.se/bokning/. Rättvik innebär en längre körning från Stockholm men avståndet till Bjursås från Rättvik är ungefär samma som från Falun.

För de morgonpigga finns alternativet att resa upp på lördagen då vi samlas 09:30 och på så sätt spara in en hotellnatt. Det är dock viktigt att respektera tiderna då sena ankomster stör träningen.

 

Liftkort

Köps och laddas via Bjursås hemsida på befintligt Skidata-kort alternativt i kassan i anslutning till backen om ni inte har kort sedan tidigare . Tänk i sådant fall på att komma i god tid då det kan vara kö till kassan när alla kommer på morgonen.

Rabattkod till bokning av liftkort är grupp20. Klicka på Promo i Köp Skipass menyn, lägg in grupp20 och tryck sedan på Skipass 20%.

 

Lunch och mellanmål

BjuInn som ligger i anslutning till backen erbjuder lunchbuffé och mellis som ett matpaket för lördag och söndag. Mellis gäller enbart för barnen men lunchbuffén kan bokas även av föräldrar.

Vi har vid måltiderna en avgränsad yta där vi kan äta gruppvis. Detta rekommenderas för gruppsammanhållningen men även tidsaspekten då det kan vara kö i restaurangen och då svårt att hinna med att äta under pauserna. Ytan och antalet platser är begränsade och det är viktigt att föräldrar lämnar företräde för tränande barn. Det innebär att föräldrar äter lunch efter barnen i mån av plats. Vi kommer också be er föräldrar att hjälpa till vid lunchen så det flyter på så smidigt som möjligt.

Priset är 200 kr per vuxen (lunch x2) och 230 kr per barn (lunch x2 och mellis x2). 

Matpaketet kommer att kunna förbokas via en separat länk som vi kommer skicka ut inom kort.

 

Käppisschema

Alla föräldrar/medföljande kommer att få tilldelat ett eller flera pass som käppis eller matvärd. Som käppis förväntas att man har skidor på fötterna och hjälper till att bland annat sätta, riva och ploga bana. Om man av någon anledning inte kan stå på skidor ansvarar man för att någon annan gör det i ens ställe!

Käppis- och matvärdsschemat kommer att kommuniceras ut vid ett senare tillfälle.

 

Kommunikation

Alla kommunikation på lägret kommer i sedvanlig ordning att ske genom en dedikerad WhatsApp-grupp:

https://chat.whatsapp.com/HNRJE4O7QusAMiPTY0ioEv

 

Övrigt

Mer information kommer löpande.

 

Med vänlig hälsning,

Lagledarna och tränarna i U10

Detaljer

Var  Bjursås
Aktivitet startar  lör 17 feb 2024 (v. 7)
Aktivitet slutar  sön 18 feb 2024 (v. 7)
Kostnad
  • 600,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stänger för bokning ons 14 feb 2024 @ 12:00 (v. 7)

Deltagare/Medlem

1 Tyra Guldbrand
2 Sigrid Lindefelt
3 Jonatan Söder
4 Alfred Källs
5 Ellen Swiecicka Hill
6 Emilia Dán
7 Anton Bergsten
8 Henry Johard
9 Astrid Möller
10 Ebba Malmcrona
11 Lexi Adamsson
12 Greta Gunnstam
13 Stephanie Monsén Lippman
14 Hedvig Lindeen
15 Felicia Ekenvi
16 Astrid Lundh
17 Isabel McAlpine
18 Edvard Carlblom
19 Elise Persson
20 Lova Anderzen
21 Annie Tygård
22 Hugo Torstensson
23 Amanda Billberg
24 Ester Nordin Törnemo
25 William Thomaeus
26 Arvid Lindbergsson
27 Tilde Thurén
28 Helga Pihl
29 Elsa Kvillström
30 Karl Geijer
31 Philip Zhao
32 Josephine Aspelin
33 Jacob Gravlund
34 Edwin Ma
35 Vilda Dehnisch
36 Clara Westin
37 Julia Zawisza
 Den här gruppen har även 2 deltagare som valt att vara anonyma.