Nyheter

Avslutningsträning för de yngsta

  • 31 mar 2021

Helgen den 20-21 mars genomförde TSLK en mycket uppskattad avslutning av säsongens träning för de yngsta åkarna på Bolleberget i Bollnäs. Drygt 35 glada åkare i U6 och U8 fick två fina dagar i backen.

Hilma - säkrad plats i WC

  • 25 mar 2021

I helgen stod det klart att klubbens Hilma Lövblom tog tredjeplatsen i den totala storslalomcupen i Europacupen. En fantastisk prestation som ger henne egen startplats i Världscupen nästa säsong. TSLKs webbredaktion får en pratstund med Hilma då hon mellanlandar hemma hos föräldrarna i Täby.

Tindra tvåa i GS i Funäsdalen

  • 22 mar 2021

Tindra Bergstrand, som går på skidgymnasiet i Svenstavik, fick till det ordentligt i lördagens FIS-tävling i storslalom i Funäsdalen. Grattis Tindra till en mycket hedrande andraplats!

Hilma trea i EC storslalomcup

  • 22 mar 2021

Hilma Lövblom, med Täby slalomklubb som hemmaklubb, har haft en fantastisk säsong i Europacupen. I helgen stod det klart att Hilma slutar trea i storslalomcupen. Hilma är nu på väg hemåt efter helgens finaltävlingar i Österrike och vi hoppas kunna återkomma med en intervju inom kort. Hilma tillsammans med övriga svenska damlandslaget i Europacupen visar att Sverige har god återväxt i de alpina grenarna. Läs mer här!

Erik och Oscar tia och elva

  • 1 mar 2021

BAUHAUS Alpine Elite Tour som avgörs genom åtta deltävlingar avslutades med slalom i Tärnaby i söndags. Två Täby-åkare placerade sig högt upp på den slutliga resultatlistan. Erik Voss Schrader slutade tia och Oscar Gillberg elva.