Drömjobbet ledigt!

  • 13 apr 2021

Huvudtränare U16 & sportchef till Täby Slalomklubb sökes

Täby Slalomklubb söker en erfaren huvudtränare för U16 och sportchef.

Vi är en av Sveriges största alpina skidklubbar med organiserad verksamhet från U8 upp till Junior och vi är stolta över vår verksamhet som fostrat generationer av mycket framgångsrika skidåkare. Med mantrat ”Tillsammans tar vi oss till toppen” vill klubben ge alla åkare förutsättningar till god utveckling och gemenskap.
 

Vi erbjuder nu en ny tjänst som är uppdelad i två roller:

Huvudtränare: Planering av U16:s träningsupplägg och huvudtränare för U16. I rollen ingår även att planera klubbens ambitionssatsning för U16 och U14 vilket innebär att de åkare som vill satsa mer erbjuds upp emot 30 extra ambitionslägerdagar samt personliga utvecklingsplaner.

Sportchef: Ansvara för att utveckla träningen i de olika åldersgrupperna tillsammans med respektive grupps huvudtränare. Rollen innebär att säkerställa att träningen är den rätta och styra upp vad som är viktigt att träna på i de olika åldrarna. Det ska finnas en ”röd tråd” i träningen från det att man kommer in som U8-åkare tills man blir Junior.

 

Vi tänker oss en tillsvidareanställning med start omgående på drygt halvtid men diskuterar gärna andra upplägg som ren säsongsanställning. Vi kan även tänka oss två personer som delar på tjänsten.

Välkommen att höra av dig till Per Werngren på ordforande@tslk.se eller 0708-72 32 05.